sTomTom

Bestaat er een TomTom of navigatie apparaat waarbij je wel de ETA kunt halen? Dus een systeem dat rekening houdt met files, wagenzieke kinderen en een tolbadge die ineens toch niet blijkt te werken! Ik doe er alles aan om aan te komen op de eerste Estimated Time of Arrival. Ik rijd voortdurend te hard, neem minimaal pauze, sommeer mijn kinderen om te kiezen tussen plassen of koekjes kopen. Kortom: ik zou er echt easy 20 minuten af moeten kunnen rijden. Maar iedere reis word ik op een onbevangen moment weer opgezadeld met duistere strafminuten. Zonder opgaaf van reden zegt het beroerde apparaat ineens dat ik een kwartier later ga arriveren. Terwijl ik de hele dag al ruim boven schema lig. En het allerergste is, dat het k-ding altijd gelijk krijgt.

Moet je eens proberen op je werk. Zomaar de deadline verplaatsen. Dan moet je echt van hele goede huize komen, wil je dat erdoor krijgen. Maar meneer TomTom doet dat gewoon en komt er ook mee weg.

Lekkere wegwijzer. Ik neem voortaan weer de kaart als leidraad. Ik verdenk Tom ervan om gewoon stiekem een omweg te nemen net als ik even niet oplet. Dag TomTom! Ik ga op reis en neem jou niet meer mee. Nooit meer!

Één reactie op “sTomTom

  1. Corry schreef:

    Heel geestig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *