Coronavrij Hamsteren

In mijn coronavrije auto snel ik nog even naar de AH. Hamsteren is het advies. Ik begin maar met drie grote zakken aardappelen. Als we toch niet naar buiten mogen straks, kunnen we prima met zijn allen aardappelen gaan schillen. Leren mijn meisjes dat ook nog voor ze uit huis gaan. 

Al hamsterend kijk ik mijn ogen uit tussen de lege schappen. Een AH-meisje deelt mondkapjes uit en sprayt dettol op alle lege schappen. Iedereen rent gejaagd met twee karren door de paden. Een hamsterdame heeft haar kar tot de nok gevuld met blikvoer. Een ander laadt tubes tandpasta en wasmiddelen in. Weer een ander claimt alle koffiebonen. Verward loop ik door. Ik kom niet verder dan wat kiwi’s en vers fruit. Blijft de weerstand lekker hoog van.

Plots niest er iemand in de rij. Als door wespen gestoken, stuift iedereen uit elkaar. Met ingehouden adem laat ik mijn volle kar staan en ren naar buiten. Frisse coronavrije lucht heb ik nodig. Ik adem diep in. Heerlijk. Twee weken op lucht leven moet lukken toch. 

Één reactie op “Coronavrij Hamsteren

  1. anneke schreef:

    misschien kun je een tuintje beginnen achter jullie huis
    er zijn vele mogelijkheden met bakken en zakken helemaal coronavrijmateriaal!
    nooit meer naar de ah!! hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *