Goed gestemd!

Ja hoor, ik heb gestemd. En hoe? Met mondkapje zweefde ik het stemlokaal binnen. Via de achterdeur dit jaar. Ik denk dat ze berekend hebben dat Corona die ingang niet kent. Dus dat is veilig. 

Om me heen zweeft iedereen een beetje. Althans, zo lijkt het. In de wolken zijn we. Eindelijk weer een uitje. Ik heb trouwens nog nooit eerder zoveel debatten gevolgd en met zoveel wandelvrienden de hedendaagse politiek besproken. 

Ik zweef nog steeds. Tussen groen, groen, progressief liberaal én de nieuwkomers. Ik houd van verandering. Maar wel structurele verandering. Ik heb zelfs overwogen om de stap te wagen richting de politieke barricades. 

Weloverwogen kleur ik, zoveel mogelijk binnen de lijntjes, een dieprood rondje. Langzaamaan land ik weer een beetje. Is dit het begin van een nieuw tijdperk? Zonder Corona met meer klimaatregels. Ik hoop het maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *